Course Category: IT Academy

Showing 1-4 of 4 results
ART ACADEMY
40.00 €

Art Academy

“Frymëzimi ekziston, por duhet të të gjejë duke punuar.”- Pablo Picasso Kurset janë posaçërisht për grupmoshat e caktuara.Qëllimet e kurseve tona janë që artistët e vegjël të eksplorojnë materialet e artit dhe të nzjerrim në pah imagjinatën e tyre në mënyrë argëtuese dhe kreative.Synojmë zhvillimin e aftësive në artin pamor…
0
GRAPHIC DESIGN
Free

Graphic Design

This training will teach you everything you need to know to become a graphic designer, create perfect logos, and find new ways to enhance your personal value in your current job or grow your existing business. It covers various types of design, processes, package designs, and more. It’s perfect for…
11
MARKETING DIGITAL
Free

Marketing Digital

Ky trajnim do t’ju tregojë gjithçka që ju duhet të dini për t’u bërë një tregtar dixhital, për të drejtuar një fushatë të suksesshme, gjeni mënyra të reja për të rritur vlerën tuaj personale në punën tuaj aktuale ose për të rritur biznesin tuaj aktual. Ajo mbulon të ndryshme llojet e njësive…
10
WORDPRESS
Free

WordPress

Qëllimi i këtij trajnimi është të mësojë këdo se si të krijojë faqen e tij të internetit. Ky kurs do t’ju udhëheqëduke krijuar faqen tuaj të internetit nga fillimi në fund. Pavarësisht aftësive tuaja teknike, ky kurs është i përsosur përkushdo që kërkon një punë si zhvillues ueb ose është…
10